Wichtiger Hinweis:

Du wirst nach deinem Kauf mehrere E-mails vom Shop erhalten. Die E-mails kommen nicht unbedingt am selben Tag bei dir an.

Die erste E-Mail ist die Bestellbestätigung. Die nächste E-mail ist die Bestätigung dass wir deine Bestellung abgeschlossen haben. (Falls du eine Veranstaltung gekauft hast, bekommst du hier auch deine Tickets; bitte zur Veranstaltung mitbringen, auf dem Handy oder gedruckt)

Die letzte E-mail ist deine Rechnung. Bekommst du diese nicht, brauchst aber eine Rechnung, dann melde dich bitte beim Veranstalter.

Forsamlingshuse til udlejning

Det “Tyske Hus” I Jyndevad

Det “Tyske Hus” I Jyndevad/Jündewatt er et forsamlingshus for både medlemmer af det tyske mindretal såvel som andre interesserede. Huset byder på følgende faciliteter: Festsal med scene, bar, komplet indrettet køkken, garderobe og toilette. Derudover er der også et mindre møde / festlokale til mindre grupper.

Besøg det “Tyske Hus” Jyndevad her (Åbner i nyt faneblad)

Adresse: Flensborgvej 65, St. Jyndevad DK – 6360 Tinglev

Det “Tyske Hus” i Mølby

Idag er den tidligere tyske skole i Mølby/Mölby et populært forsamlingshus i Nordslesvig. Huset kan lejdes til fester og arrangementer. Festsalen kan rumme ca. 80 personer. Derudover findes der to mødelokaler til mindre grupper. Der er kun et mindre køkken (med service til 80 personer, El-komfur, kaffemaskine og opvaskemaskine), som dog ikke egner sig til at producere store måltider. Det anbefales at maden til fester bliver leveret udefra.

Frauke Schmidt står for at tage imod bookinger og det praktiske omkring nøgleudlevering etc. Kontakt Frauke på +45 41 29 81 33 eller frauke58@yahoo.dk.

Adresse: Tovskovvej 10 A, DK – 6560 Sommersted

Haus Quickborn

Haus Quickborn ligger ved den flotte Flensborg fjord og er derfor det ideelle sted for konferencer, weekendseminarer, familiesammenkommster, netværksmøder, skolerejser, ferie og afslapning.  Huset byder på 17 hyggelige værelser (2 enkeltværelser) med 32 sengepladser, hyggelige fællesrum, en stor have og et venligt personale, dette gør Haus Quickborn til et populært sted for familier og unge, bedsteforældre med deres børnebørn, seniorer og folk der besøger et kursus eller lignende. Det kreative køkkenteam ser også frem til at forkæle jer.

Hvis du er interesseret i Haus Quickborn så kontakt Sozialdienst (Åbner i nyt faneblad)

Adresse: Fjordvejen 40, DK – 6340 Kruså

Lærings- og konferencecenter Knivsberg

Knivsberg er kulturcentrum og mødested for det tyske mindretal i Nordslesvig. Seminarer om politisk uddannelse, koncerter og skolerejser finder også sted her. Den 14 hektar store grund byder på plads til adskillige sportsaktiviteter såsom fodbold, beachvolley, discgolf og håndbold. Du kan leje hytter, værelser i hovedbygningen eller ”Haus Knivsberg”. Hytterne har hver fire eller fem senge og et badeværelse med bruser.

”Haus Knivsberg” kan lejes til arrangementer som f.eks. workshops eller private fester. Der er projektor og lærred i mødelokalet, hvor der er plads til 50 personer. Hvis man vil have forplejning er der også sørget for det. Alternativt står der også et selvforplejningskøkken til rådighed.

Mere Information på www.knivsberg.dk (Åbner i nyt faneblad)

Adresse: Haderslevvej 484, DK – 6230 Rødekro

Jugendlager Röm

På øen Rømø ligger lejrskolen “Röm”, som er drevet af den tyske menighed i Nordslesvig (Nordschleswigsche Gemeinde), ved navn Jugendlager Röm. Lejrskolen udlejes fortrinsvis til grupper af børn og unge i forbindelse med lejre, men stedet kan også udlejes til voksengrupper. Der er plads til 47 personer.

Lejren består af

– hovedbygning med 2 opholdsrum, et køkken, depotrum, kontor og toiletter.

– 4 huse med hver to 4-sengsværelser, et 2-sengsværelse og et enkeltværelse, toilet og bad

– et lærerhus med et 2-sengsværelse og et enkeltværelse + bad.

Her får du flere informationer (Åbner i nyt faneblad)

Adresse: Lyngvejen 33, DK – 6792 Havneby

Pinnebergheim

Feriehjemmet Pinnebergheim ved Hejsager Strand har siden 1920 været et aktivt samlingssted for børn og unge fra det tyske mindretal og Amtet Pinneberg i Tyskland. Huset giver med sin indretning mange muligheder, hvad end du ønsker at benytte det til familietræf, lejrskole, værelsesudlejning, fødselsdagsarrangementer, barnedåb, vennesammenkomster m.m. I huset finder du:

 • 3 dobbeltværelser med eget bad og toilet, det ene værelse inkluderer et lille tekøkken.
 • 6 værelser med plads til 6 personer i hver, hvor bad og toilet ligger på gangen.
 • Lille lejlighed med 2 værelser, et med dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge, samt bad og toilet + køkkenafdeling. De 2 værelser kan lejes sammen med køkken/opholdstue, således at disse udgør endnu en lille lejlighed – denne er med direkte egen indgang.
 • Lejlighed i anneks med 2 dobbeltværelser med eget bad og toilet + kombineret stue/køkken med mulighed for ekstra opredning for 2 personer.
 • Aktivitetsrum med bordfodbold og bordtennis.
 • Skøn terrasse med havblik.

Besøg Pinnebergheim (Åbner i nyt faneblad)

Adresse: Hejsager Strandby 59, DK – 6100 Haderslev

0
  0
  Ihr Warenkorb
  Ihr Warenkorb ist leerZurück zum Shop