Wichtiger Hinweis:

Du wirst nach deinem Kauf mehrere E-mails vom Shop erhalten. Die E-mails kommen nicht unbedingt am selben Tag bei dir an.

Die erste E-Mail ist die Bestellbestätigung. Die nächste E-mail ist die Bestätigung dass wir deine Bestellung abgeschlossen haben. (Falls du eine Veranstaltung gekauft hast, bekommst du hier auch deine Tickets; bitte zur Veranstaltung mitbringen, auf dem Handy oder gedruckt)

Die letzte E-mail ist deine Rechnung. Bekommst du diese nicht, brauchst aber eine Rechnung, dann melde dich bitte beim Veranstalter.

Bestillingsbetingelser i Webshop på www.nordschleswig.dk

Version 2.0: Gyldig fra 16. maj 2023 – Disse handelsbetingelser erstatter alle tidligere versioner.

Disse betingelser gælder ved alt onlinehandel, som bliver foretaget i webshoppen på www.nordschleswig.dk.

Man skal godkende disse betingelser inden købet/bestillingen afsluttes. BDN (Bund Deutscher Nordschleswiger) har til hver en tid mulighed for at ændre disse betingelser. Mulige ændringer bliver kun offentliggjort i handelsbetingelserne og bliver ikke offentliggjort særligt andre steder. Gyldighedsdatoerne fremgår af handelsbetingelserne. Gyldige er de betingelser, som var gældende på betalingstidspunktet.

Kontraktspartner

I webshoppen tilbyder organisationer organiseret under ”BDN – Bund Deutscher Nordschleswiger” deres varer (arrangementer, billetter, produkter).

Disse Organisationer er

DSSV – Deutscher Schul- und Sprachverein og tilhørende institutioner
Deutscher Jugendverband für Nordschleswig og tilhørende foreninger
Sozialdienst Nordschleswig
Bund Deutscher Nordschleswiger
Slesvigsk Parti

Det vil i beskrivelsen af den enkelte vare fremgå, hvem (hvilken organisation) der er arrangør/udbyder af varen.

Kontraktspartner til alle betalinger er BDNs generalsekretariat (bogholderiet forvalter centralt alle betalinger for alle tilsluttede organisationer nævnt ovenfor)

Bund Deutscher Nordschleswiger
Vestergade 30
DK-6200 Aabenraa/ Apenrade
CVR: 24757617

Bankoplysninger

Bund Deutscher Nordschleswiger
Bank: Kreditbanken
Registreringsrummer: 7930
Kontonummner: 1330167

IBAN: DK8379300001330167
SWIFT: AAKRDK22

Valuta

Alle priser er angivet i Danske Kroner. Et/en eventuelt kurstab/kursgevinst som følge af kursændringer eller valutaændringer bæres af køberen.

Betalingsmuligheder

 • Dankort
 • eDankort
 • Visa Elektron
 • Mastercard
 • JCB Kort

Betalingsgebyrer

BDN opkræver ingen betalingsgebyrer. Der bliver heller ikke foretaget betalingsgebyrer på kreditkortbetalinger, disse er inkluderet i arrangement prisen eller prisen på det udvalgte produkt, service eller lignende.

Regler for tilmeldelse til arrangementer

Alle køb af billetter ( = tilmelding til) arrangementer, som bliver booket igennem webshoppen er bindene så snart BDN har modtaget bestillingen.

Tilmeldingstidspunkt

Tilmeldingstidspunktet er det tidspunkt som fremgår at bestillingskvitteringen. Betaler man pr. bankoverførsel så er tilmeldelsen først gyldig ved indgang af betalingen. Betaler man først efter sidste tilmeldingsfrist har man ingen krav på deltagelse. Hvis et arrangement er udsolgt bliver bookningen overført til en venteliste. Venteliste bliver afviklet i rækkefølge af betalingsdatoen.

Gyldighedstidspunkt

En tilmelding er gyldig så snart BDN har modtaget betalingen for en service, produkt eller lignende indenfor den individuelle frist for tilmeldelse.

Betalingstidspunkt

Betaler man online med kreditkort bliver pengene trukket senest den første hverdag efter bookningen fra det anvendte kreditkort. Betalingstidspunkt er det tidspunkt hvor bookningen blev foretaget.

Tilbagetrædelse af tilmeldelse

Hvis der ikke er formuleret nogle særlige regler i forbindelse med tilbagetrædelse af et arrangement kan man ikke træde tilbage. Som regel bliver pengene ikke betalt tilbage.

Aflysning af et arrangement

Ved aflysning af et arrangement, hvor BDN eller tilhørende foreninger er arrangør, bliver pengene som regel betalt tilbage. Udelukket herfra er arrangementer, hvor aflysningen er betinget af ”force majeure”. Hvis et arrangement bliver aflyst hvor BDN eller tilhørende foreninger ikke er arrangør, men har formidlet nogle billetter til et fremmed arrangement bliver pengene ikke tilbagebetalt fra BDN.

Regler ved køb fra produkter i forbindelse med et arrangement

Ved en bestilling af et fysisk produkt, som er blevet produceret og tilbudt i forbindelse med et arrangement gælder der ikke noget 14-dages fortrydelsesret og derfor er en returnering ikke mulig.

Købstidspunktet

Købstidspunktet er tidspunktet hvor bestillingen af afgivet.

Tilbagetrædelse fra bestilling af fysiske produkter

Skulle der i webshoppen i særlige tilfælde udbydes fysiske produkter til salg, gælder følgende:

Har man bestilt et tilpasset produkt, altså en specialproduktion, kan man ikke træde tilbage fra købet. Købte madvarer erstattes ikke.

Ved køb af et produkt som ikke er produceret i forbindelse med et arrangement, kan man i løbet af 14 dage efter modtagelsen af produktet træde tilbage fra købet. Man skal informere udbyderen af produktet om tilbagetrædelsen af købet i løbet af 14 dage pr. mail. Efter tilbagetrædelsesdatoen, som er når udbyderen har modtaget tilbagetrædelsen, har man 14 dage tid til at sende produktet tilbage. Hvis BDN får leveret produktet tilbage indenfor de nævnte rammer og produktet er ubeskadiget får man den fulde købspris refundereret. Hvis produktet er slidt eller viser nogen form for slitage eller anvendelse, refunderes købsprisen ikke.

Reklamation af fysiske produkter

Det er muligt at reklamere i løbet af 24 måneder efter modtagelsestidspunktet, hvis produktet skulle være fejlagtigt og denne fejl er en produktionsfejl. Undtaget fra reklamation er fejl som er følge af slid eller forkert anvendelse af produktet fra køberens side.

Ret og klagemuligheder

I tilfælde af uenighed er den danske købelov gældende. Uenigheder skal så vidt muligt løses udenfor retten. Hvis retten skulle være nødvendigt for at løse en sag, så skal forhandlingerne finde sted foran det danske ”Sø- og handelsret”. Man har også muligheden at klage igennem EU-klagesystemet for forbrugere. Flere informationer for dette punkt findes under følgende link forneden:

 

0
  0
  Ihr Warenkorb
  Ihr Warenkorb ist leerZurück zum Shop